WINE PRODUCTION IN THE REPUBLIC OF SERBIA
Keywords:
wine, production, counties.Abstract
Aim of this work is to indicate to basic trends in wine production of the Republic of Serbia, in total and by countries. Time period of the research is 2001-2006. The task is also to quantify the given changes and to see which factors have determined the specific movements in the production of our country. Authors are indicating the basic problems and suggesting the necessary measures which would increase the wine production in our country and pull the wine industry out of the evident crisis. Productions Increase and change of structure represents the basic for the wine export increase.
Downloads
References
2. Гулан, Б.,: Вински путеви и странпутице – свети стефан у брдима, www.agropress.yу
3. Jović, S., www.danas.co.yu
4. Михајловић, Б. (1987): Карактеристике вина Србије са посебним освртом на најзаступљенија вина у извозу и на домаћем тржишту, Југословенско виноградарство и винарство, број 7-8, Београд.
5. Николић, Ч., (2008),: Вино из Србије у Европску унију, Русију или у Србију, Економист магазин, Београд.
6. Николић, В., Мали подруми враћају сјај српском вину, www.srpskadijaspora.net.
7. Радовановић, М., (2008),: Вино из Србије у Европску унију, Русију или у Србију, Економист магазин, Београд.
8. Ћирковић, С.,: Мали подруми враћају сјај српском вину, www.srpskadijaspora.net.
9. Ribero-Gajon, P.,: Француска вина, www.ambafrance.srb.
10. www.poljoprivreda.info
11. www.minpolj.sr.gov.yu.
12. www.pks.komora.net.
13. www.economist.co.yu.
14. www.podrumaleksandovic.co.yu
15. www.vinausrbiji.net
16. www.pregled.rs.
17. www.statserb.sr.gov.yu
18. www.economy.com
19. www.biznisfinansije.net