NATURAL RESOURCES: Economics-Ecology-Management - Т. Ђоровић, Милутин (Economics of Agriculture, 2008)
Монографија ''ПРИРОДНИ РЕСУРСИ: ЕКОНОМИЈА-ЕКОЛОГИЈА-УПРАВЉАЊЕ'' Аутори: Др Милан Р. Милановић, др Драго Цвијановић, др Горица Цвијановић Издавач: Институт за економику пољопривреде, Београд, 2008.