AN ABRIDGED EDITION OF AN ECOLOGICAL–ECONOMIC LEXICON - Цвијановић, Драго; Субић, Јонел (Economics of Agriculture, 2009)
"МАЛИ ЕКОЛОШКО-ЕКОНОМСКИ ЛЕКСИКОН" Аутор: Проф. др Милан Р. Милановић Издавачи: Научно друштво аграрних економиста Балкана Институт за економику пољопривреде Београд Београд, 2009.